Overslaan en naar de inhoud gaan

Laurent eindigde met een jaar voorsprong

Moeder van een leerling

Laurent kwam in Oostduinkerke terecht uit noodzaak, plan A was geen optie meer en samen kozen we voor plan B in de hoop dat alles op zijn pootjes zou komen. Plan B werd een onverhoopt succes. Laurent slaagde in zijn richting en eindigde zijn secundair onderwijs met een jaar voorsprong. Plots kwam er tijd vrij om nieuwe studiepaden te bewandelen. Laurent bracht mei-juni door in Bristol om intensief Engels te volgen, het jaar daarop ging hij naar St. Clares om eerst English and Academics te volgen en daarna Liberal Arts.

Geen tekort aan interesses en talent. Hij wou graag in Engeland verder studeren en kreeg via UCAS een plaats om in Canterbury op de University of Kent een BA Politics and International Relations aan te vatten. Hij slaagde met succes en behaalde zelfs een merrit.

Binnenkort gaat hij terug naar Canterbury om zijn studies verder te zetten. Daarbovenop kreeg ook zijn jongere broer de smaak te pakken. Hij vroeg of hij naar Engeland mocht gaan om een IB te volgen. Zijn eerste jaar op St. Clares werd een groot succes en volgende week start hij met zijn tweede en laatste jaar. Ook hij heeft de ambitie om daarna in Engeland verder te gaan studeren.