Studiebegeleiding

Bijlessen & vakantiecursussen

Studiebegeleiding op maat

Elk jaar organiseert onze privéschool bijlessen en studiebegeleiding op maat, met de klemtoon op studiemethode en –discipline.

Vakken die dit schooljaar onvoldoende zijn of al een hele tijd moeilijkheden opleveren, worden door ons ervaren en gespecialiseerd team op korte termijn bijgewerkt. Onze nadruk ligt daarbij op de reden van het minder goed functioneren. We hebben al jaren de reputatie het kwaad te willen uitroeien bij de wortel, niet met goed-bedoeld oplapwerk. De ene heeft basistekorten, een ander ontbeert studiemethode, een derde heeft nooit de discipline kunnen opbrengen … Ieder van hen wordt dan individueel en ad hoc bijgewerkt.

Wanneer nodig, kan onze leerpsycholoog uw kind testen om tot een juiste diagnose te komen. Nadien volgt dan een adviserend gesprek.

Zaterdagen

Onze school is gedurende het hele schooljaar ook op zaterdag geopend voor eventuele bijlessen en/of studiebegeleiding. Let wel, u dient minstens 1 week op voorhand te bevestigen indien u bijlessen voor een bepaald vak had gewenst, zo kunnen wij tijdig de desbetreffende leerkracht voorzien.

De school is telkens geopend van 9u. tot 16u.

Zaterdag volledige dag studiebegeleiding: € 95,00 (broodjeslunch inbegrepen)
Halve dag voor-of namiddag studiebegeleiding: € 45,00

Meer informatie

Wilt u gecontacteerd worden?

Graag meer info gewenst over studiebegeleiding of specifieke bijlessen? Vragen over de organisatie, tarieven of de praktische kant? Neem gerust contact met ons op. Klaas Ringoot is hiervoor uw contactpersoon.

Vakantiecursussen

Paasvakantie 2022

Tijdens de paasvakantie zijn we geopend voor les-en studiebegeleiding van maandag 11 tot en met vrijdag 15 april 2022.

Info en links

Mail: soetkin@leerwijzer.be

Tel: 058/23.06.53

Studiebegeleiding tijdens de zomervakantie 2022

De school is tijdens de maand augustus geopend voor bijlessen en studiebegeleiding. U kan telkens intekenen voor volgende data:

  • Van maandag 8 tot en met vrijdag 12/08
  • Van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19/08
  • Van maandag 22 tot en met vrijdag 26/08

Wij starten telkens op maandag om 13u. 15 en eindigen op vrijdag om 12u.10, tenzij anders vermeld.

De schoolbus rijdt tijdens de vakantie enkel van en naar Brugge station. (Kiss and ride zone, achterkant station, Sint-Michiels. Deze dienst is niet inbegrepen, u betaalt hiervoor 20€/rit. Gelieve voor aanvang door te geven of u van deze dienst gebruik wenst te maken.

Voor kinderen van het lager onderwijs werken we met halve dagen.Van maandag tot en met vrijdag is er les van 8u.25 tot 12u.10. Internaat is niet mogelijk.

Info en links

Mail: soetkin@leerwijzer.be

Tel: 058/23.06.53

Praktisch

Prijzen en financiële voorwaarden

De kostprijs voor een week (Ma – vrij) internaat bedraagt € 1190, voor externaat is dat € 990. Hierbij is alles inbegrepen, behalve privélessen op uw aanvraag aan € 65 per lesuur. Indien u intekent voor een vakantiecursus betaalt u de volledige kostprijs vóór aanvang van de cursus. Indien uw kind om een of andere reden de school vroeger verlaat of later in de week start kan hiervoor geen vermindering worden toegekend.

U dient uiterlijk één week voor aanvang van de vakantiecursus in te schrijven met bijgevoegd inschrijvingsformulier, zo kunnen wij tijdig de nodige leerkrachten voorzien. Uw inschrijving is pas definitief na betaling van de volledige kostprijs én afgifte van het inschrijvingsformulier.
VZW Au Petit Lorrain – KBC bank – BE54473406880197 – KREDBEBB

Alle Info over studiebegeleiding en vakantiecursussen

Mail: soetkin@leerwijzer.be

Tel: 058/23.06.53

INSCHRIJVEN VOOR EEN VAKANTIECURSUS

Wil u uw zoon/dochter inschrijven voor een vakantiecursus? Klik op de link en volg de procedure voor de inschrijvingen.

Wat brengt u mee tijdens de vakantiecursus

  • Beddengoed (dekbed, lakens, onderlaken / slaapzak)
  • Toiletspullen
  • Badhanddoek
  • Sportgerief (!)
  • Gepaste kledij voor 1 week
  • Boeken en cursussen